מעסיק יכול לכפות לחזור לפני תום חל"ד?

|

חזרה מחופשת לידה

דורית וולף 30/06/15
שלום ותודה מראש על השירות
אני עובדת במקום עבודה מעל 9 שנים
היום אני נמצאת בשבוע ה 18 של חופשת לידה וקיבלתי דרישה לשוב לעבודה ללא דיחוי (מחר!!!). מחליפתו מצאה עבודה חלופית והחליטה לעזוב ומכאן נוצר הצורך המיידי בשובי למרות שהיה ברור לכל שאין בכוונתי לשוב טרם תום 26 השבועות המוגדרים בחוק ואולי אף לנצל את זכותי לחל״ת בהמשך. לציין כי בסמוך לתום 14 השבועות בתשלום ולמען הסר ספק, העברתי הודעה בדבר כוונותי בהקשר לאורך חופשת הלידה.
לציין עוד כי לפני יציאתי לחופשת הלידה הנוכחית שהחלה בתום הריון לא מתוכנן הספקתי לעבוד רק 5 חודשים מתום חופשת הלידה שקדמה לה.
הדרישה באה בגיבוי חוות דעת מעו״ד כדלקמן:
״הסעיף הרלבנטי לענייננו הוא סעיף 6(5) הקובע כי: "הוראות פסקאות (1) עד (4) לא יחולו על עובדת שעבדה לפני יציאתה לחופשת לידה פחות משנים עשר חודשים אצל אותו מעביד או באותו מקום עבודה". במידה וכוונת המילה "עבדה" היא לקיום יחסי עובד מעסיק הרי שהמעסיק לא רשאי לדרוש מהעובדת לחזור לעבודה במועד מוקדם יותר, אך אם הכוונה לעבודה בפועל הרי שהמעסיק זכאי לדרוש מהעובדת לחזור לעבודה.
בפס"ד שניתן בבית הדין לעבודה בחיפה בספטמבר 2013 דובר על עובדת שלפני הלידה היתה בשמירת הריון ובית הדין פירש את המונח "עבדה" בסעיף 6(5) כמתייחס לעבודה בפועל ולא לקיום יחסי עובד מעסיק (לשון פסה"ד: "שכן, החוק אינו מדבר על תקופת קיום יחסי עובד-מעביד, אלא, בלשון "עבדה", משמע, שהתכוון לעבודה בפועל, וזו לא מתבצעת בתקופה בה שוהה עובדת, כמו התובעת, ב"שמירת הריון").

אי לכך נראה שהעובדת במקרה שלכם זכאית לחופשת לידה של 14 שבועות בלבד, שכן היא לא עבדה בפועל שנה לפני הלידה״.

קראתי את הפסיקה עליה מסתמכת עו״ד קריאת הדיוט אמנם אך נראה כי אין היא רלוונטית כלל למקרה שלי מאחר והעובדת בפסיקה הינה בעלת וותק מצטבר של 13 חודשים בלבד ובקיצור של חודשיים שלא עבדה בפועל זה באמת פחות מהשנה הנדרשת על פי החוק.
לא כך במקרה שלי (עובדת במקום משנת 2006).

בנוסף, בעיון בחוק מצאתי כי גם אם לעובדת מגיעים רק 14 שבועות, יש לה עדיין זכות לקחת חל״ת של עד רבע מתקופת ההעסקה (ולא יותר משנה בסה״כ).

אבקש לדעת באם חוות הדעת באמת שגויה והאם יש אפשרות למעסיק במקרה שלי לדרוש ממני לשוב לעבודה (באם אשיב תשובה שלילית ״תמצא לי החלפה קבועה״ ... זאת לדבריו)

אשמח מאוד אם תוכלנה לעזור לי בהקדם עם מענה.
כל זאת בתקווה שלא אאלץ להיעזר בליווי משפטי בהמשך
שוב מודה

מעסיק יכול לכפות לחזור לפני תום חל"ד?

עו"ד צילה ניהוז מנהלת 30/06/15
דורית שלום,

ראשית מזל טוב. 



חוק עבודת נשים קובע שחופשת לידה של עובדת בוותק מעל שנה היא בת 26 שבועות, מתוכם 14 בתשלום.

החוק לא מטיל מגבלה על כמות ומשך חופשות הלידה שעובדת רשאית לקחת.



עובדת שמעוניינת לחזור לעבודה לפני תום 26 שבועות (שרק 14 מתוכם בתשלום, כאמור), רשאית לעשות זאת. 

מלשון החוק עולה שרק העובדת יכולה להחליט על קיצור חופשת הלידה ולא המעסיק.



בנוסף, את מוגנת מפיטורים בתקופת חופשת הלידה ו-60 יום לאחר חזרתך. 



אשמח לסייע בכל שאלה נוספת,

צילה ניהוז, עו"ד

מנהלת פורום דיני עבודה


תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן