ערעור פלילי

|

הגשת ערעור לבית המשפט העליון בנושא פלילי

עוזי 26/07/11
העירייה הגישה נגדי כתב אישום בגין עבירות בניה. בית המשפט החליט לזכות אותי מחמת הספק. העירייה הגישה ערעור לבית המשפט המחוזי, שהחליט לקבל את הערעור ולהחזיר את הדיון לשלום לשמיעת (שוב) טיעונים לעונש ולמתן גזר דין.
אני לא מרוצה מהחלטת המחוזי (מן הסתם). אני רוצה לערער עליה כמו שהעירייה ערערה וזכתה. השאלות שלי אליכם הם:

את הערערור אני צריך להגיש לבית המשפט העליון? האם זה ערעור בזכות או בקשת רשות ערעור (כשהעירייה ערערה היא לא בקשה רשות, האם אני צריך לבקש רשות כשאני מערער על ההחלטה של המחוזי??)

תוך כמה זמן אני צריך להגיש את הערעור (או את בקשת הרשות ערעור?)
האם עכשיו כשיש פגרה זה נספר? את פסק הדין של המחוזי קבלתי ב- 19.7 עד מתי יש לי זמן לפנות לעליון בבקשת רשות ערעור או בערעור?

האם העובדה שמדובר בהליך פלילי (עבירות על חוק התכנון והבניה) זה משנה את הפרוצדורה של הערעורים (הזמנים להגיש ערעור והאם מדובר בהליך של בקשת רשות או ערעור בזכות)

ערעור פלילי

עו"ד ל. פרמינגר 02/08/11
אנא הפנה השאלה לפורום הפלילי. תודה.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן