כיצד ניתן לקבל תשובות מקצועיות בפורום ביטוח לאומי?

|

הבטחת הכנסה-רכב

מוטי 14/11/16
סליחה על ההערה - אבל האם העו"ד יצאו לחופשה,  מדוע התשובות מגיעות לאחרונה רק מ-אורנה. עם כל הכבוד, זה לא תחליף לעו"ד. המידע כללי מידי, וקישורים פשוטים למתחילים להתעניין. לא בשביל זה צריך פורום לדעתי. אלא מספיק בחיפוש פשוט בגוגל. העיקר זה להתייחס עד כמה שניתן לגופה של שאלה. ובעיקר ע"י העו"ד.
בכבוד רב

זמינות עוה"ד בפורום והערה כללית

עו"ד אפרים דה האס מנהל 15/11/16
שלום מוטי,
עוה"ד של הפורום, אשר משיבים כאן בהתנדבות מלאה, משתדלים להשיב לשאלות כל אימת שהדבר מתאפשר להם. אכן לעתים זה לא מתאפשר מ'עכשיו לעכשיו'. מבלי לפגוע, ככה זה כאשר מבקשים שירות שמצד אחד מקצועי, מצד שני לא עולה לך שקל, ומצד שלי ניתן על-ידי מתנדבים מקצועיים בתחום.

אולם טעית טעות מרה בדבריך לגבי אורנה. הידע שלה בתחום הביטוח הלאומי לא נופל מזה של עורכי הדין ופעמים רבות אף גובר.
במידה וקיבלת תשובה שאינה מספקת אותך או שכללית מדי לטעמך, באפשרותך להקשות ולבקש הבהרות שנוגעות למקרה הספציפי שלך. זה נכון ללא כל קשר מי טרח והשיב לשאלתך על חשבון זמנו האישי.
אולם התקפה על מי מהמשיבים בפורום הזה, זו לא הדרך.


בברכה,



אפרים דה-האס, עו"ד

מנהל פורום ביטוח לאומי



בני חשמונאי 7, עטרת

טל': 054-4581940; מייל:et@dh-law.co.il
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

בני חשמונאי 7, עטרת

054-4581940

et@dh-law.co.il

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן