איך להתמודד עם שירות גרוע מצד איש מקצוע?

|

איש מקצוע אינו מקצועי

031289 06/04/13
היום 1344 בשעה 09:05 סופק לי משטח קרמיקה שהוזמן
ב 327
המלווה של הנהג שהוביל את הקרמיקה שבר את האינטרקום בביתי מרוב הלחיצות למרות שביקשתי ממנו להפסיק ואמרתי "דקה אני פותחת את הדלת", הוא התנהג בחוסר סבלנות ונתן שרות מביש לאחר מכן הוא רצה להוריד את המשטח עם הסחורה במקום שנבחר על ידו(מקום פומבי, באמצע רחוב סוען) ללא אישורי מה שגרם לי למבוכה ואי נעימות כתוצאה מכך הוא החל לצעוק עלי בפני כל האנשים שעברו ברחוב שעובדים בחנויות השכנים מהבתים הסמוכים שעמדו בחלון וצחקקו על המתרחש מה שגרם לי אי נעימות ,עלבון ואוגמת נפש.
כמו כן סוכם לספק לי את הסכורה בשעה 15:00 והסחורה סופקה ב 09:05 בבוקר ללא שום הודעה מראש.
חשוב לי לציין כי איחור של בעל מקצוע מחייב פיצוי כספי לפי החוק. כשהסחורה הגיע בשעה לא צפוייה התקשרתי לאבי (בעל הבית) ומסרתי את השיחה לו.
הוא פעם נוספת התנהג בצורה לא הולמת ומזעזעת וצעק על אבי בטלפון ואמר "שזה מה יש, זה הזמן היחיד שנוח לו ואין לו זמן אחר או את כל היום".
תוך כדי הורדת משטח מהרכב ניגשתי לשותף (נהג) ואמרתי לו שאין בכוונותיי לחתום על כלום כיוון שלא אני הזמנתי אלא אבי (בעל הבית) והם המשיכו בצורת התנהלות המזעזעת שלהם והמשיכו לפרק את הסחורה תוך צעקות והשפלות כדי שאני אחתום.
אחרי שהמשטח פונה מהרכב הוא דרש בחתימתי בטונים גבוהים ובעצבים בפומבי מה ששוב פעם השפיל אותי.
לאחר מכן הוא חייג למהל שלו שגם כן צעק עליי דרך הטלפון במטרה להכריח אותי לחתום, הוא גם כן טען שאני שקרנית ושהם התקשרו לנייד ולא היה מענה למרות שבנייד שלנו לא היו "שיחות שלא נענו". כתוצאה מכל זה מנהל העבודה של "איש הובלות" אמר לי "אם את לא חותמת שקיבלת סחורה דוד ייקח אותה בחזרה למחסן ותתלונני עד מחר, אף אחד לא יביא לך אותה שוב פעם!" כמו כן גם הדברים הללו נאמרו בצעקות.
המבוכה, החוסר נעימות מהסביבה גרמו לי לחתום על התעודה ללא בדיקה או קריאת תוכן המסמך.
* מה עליי לעשות עם מכתב זה? המקרה שכזה...
אשמח לתשובה....

שירות גרוע

עו"ד מור יהודה 07/04/13
לא להתקשר איתם יותר לעולם.
אדם נתפס כמי שקרא את מה שחתם עליו.

אין ספק שמדובר במקרה מקומם אבל אין יותר מדי מה לעשות במקרה שכזה.

אם קיבלת את הסחורה וחתמם (למרות שלא היית חייבת- אם לא היו מספקים לך פעם נוספת היית יכולה לתבוע אותם על הפרת הסכם. כנ"ל אם לא היית מתייצבת בבית ב-9:00 מאחר וזה לא השעה שקבעת. זה שלא נוח לשליח זו לא הבעיה שלך אלא שלו), את לא יכולה כ"כ לבוא אליהם בדרישות.

בהצלחה בפעם הבאה.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן