חכירה ל- 999 שנה

  • חכירה ל999 שנה
    רבקה | 08/09/2008 12:36

    שלום בבואי לברר אודות דירה למכירה בה אני מעונינת נאמר לי שהיות וטאבו הדירה רשום על עוד נכס נוסף הדירה תימכר בחכירה ל999 שנה. רציתי לדעת מה מושג זה אומר לי " למעשה" אם אקנה את הדירה? ומה ההשלכות לטווח ארוך לגבי הנכס? האם בגדול כדאי לרכוש בצורה זו? והאם יש בכל זאת איזשהו צורה לפצל את הנכס ? אודה לתשובה מהירה

    • חכירה ל- 999 שנה
      עו"ד זהר ארד | 08/09/2008 18:05

      רבקה שלום, ראשית, אנו שבים ומפצירים בגולשים שלא להתקשר בעסקאות מקרקעין ללא ליווי צמוד של עו"ד. מומלץ בחום, כי תפני לעו"ד העוסק במקרקעין שילווה אותך בהליך הרכישה ויוכל להסביר לך מה המשמעות של אופן רישום הזכויות במקרה הספציפי הזה. על קצה המזלג אציין, כי חשוב לבדוק את תנאי החכירה ולראות שאין מגבלות בהעברה וירושה למשל.. ככל שיש לך שאלות נוספות תוכלי להפנותם ב"יעוץ אישי". בהצלחה, זהר ארד, עו"ד הערת מערכת:לקריאה נוספת: רישום מקרקעין