חניה צמודה

  • גידור חניה צמודה כדי למנוע שימוש ללא הסכמה
    בהמשך | 08/09/2008 09:16

    ברצוני לגדר חניה צמודה בשני עמודים+שרשרת מישהו מהדירים יכול למנוע זאת ממני? העיריה יכולה למנוע זאת ממני או לדרוש להסיר את העמודים? האם זוהיא זכות גידור של חניה צמודה? יש זכיות מיוחדות לגידור לאדם נכה?

    • חניה צמודה
      עו"ד זהר ארד | 08/09/2008 12:50

      על פניו נראה שאין מניעה כזאת כל עוד העמודים מוצבים בשטח שלך. יחד עם זאת, מומלץ תמיד לבדוק ברשות המקומית האם העבודות אותן ברצונך לבצע טעונות היתר בניה.