מציאת עו"ד

  • איך אני מוצא עו"ד?
    איתן | 29/07/2008 00:45

    אני מעוניין למצא עו"ד לענייני משפחה, ירושות וכו'. אבל קשה לי למצא עו"ד שגם אסמוך עליו שלא יעבוד עלי..., בסה"כ זה דיי מפחיד, אני חותם לו על יפוי כח וכו'. ומצד שני מספיק תקיף וחזק כנגד הצד השני... נראה לי שבד"כ עו"ד שמספיק לא נחמד כלפי הצד השני לא יהיה נחמד גם כלפי... בקיצור נראה לי משימה דיי קשה למצא עו"ד... למצא עו"ד שיהיה לי נוח לעבוד איתו... שרות אדיב וסבלני וכו' מה עושים? אגב אני צריך גם עו"ד בענייני נדלן (ענייני נדלן שכשורים בסכסוך וגם שלא)... כדאי לעבוד עם אותו עו"ד או לא ?

    • מציאת עו"ד
      עו"ד עמית דביר | 29/07/2008 09:34

      ראשית אני חושב שאם יש לך מספר עניינים מתחומים שונים חשוב כי בכל תחום תפנה לעו"ד המתמחה בתחום, שכן אני לא בטוח שעו"ד המתמחה בעניינ אישות (משפחה) יכול לתת את השירות הטוב ביותר בענייני נדל"ן, ולהפך. מקצוע עריכת הדין הוא עולם ומלואו וחובק תחומים רבים שההתמקצעות בהם דורשת שנים של פרקטיקה. לכן בחירה בעו"ד שמתמקצע בתחומו חשובה מאד לעניות דעתי. *** צונזר על ידי המערכת*** עו"ד עמית דביר.

    • שכירת שירותיו של עו"ד
      עו"ד זהר ארד | 29/07/2008 09:39

      איתן שלום, חששך מובן אך עליי לציין כי הינו מעט מופרז. התקשרות עם עו"ד אינה "חתונה קתולית". ככל שלא תהיה שבע רצון משירותיו, תמיד תוכל להחליפו. בעניין זה אני ממליץ לך מאוד לבקש לכלול בהסכם שכר הטרחה הוראות ברורות למצב שבו תרצה להחליף את העו"ד, כיצד זה יתבצע, מה יהיה שכר טרחתו במקרה כזה וכיו"ב. ישנם עו"ד העוסקים בדיני משפחה אשר יש להם ידע נרחב גם בדיני מקרקעין. איני יודע כמה סבוכות בעיותיך בתחום המקרקעין אך תמיד מומלץ לשכור בעלי מקצוע בעלי התמחות ספציפית בתחום המשפטי הרלבנטי. לסיוע באיתור עו"ד ו/או לשאלות נוספות תוכל לפנות גם במסגרת "פניה דחופה" בפורום זה ו/או בפורום דיני משפחה. שיהיה בהצלחה, זהר ארד, עו"ד

      • תודה, אנסה למקד את השאלה...
        איתן | 30/07/2008 00:26

        אם מתברר שהשכן בנה את הגדר ללא היתר... זה בעצם פעולה לא חוקית... האם אז מותר לי פשוט ללכת ולפרק אותה בעצמי או שאני עובר כך עברה שבעתיה יוכל השכן להתלונן עלי במשטרה?