תקנון בית משותף

  • תשלומי וועד בית
    עינת | 28/07/2008 11:40

    שלום רב, אנו קבוצת דיירים אשר בנינו בבניה עצמית בניין בעל 3 קומות ובו 6 משפחות. לשתי קומות הקרקע אין כל גישה לחדר המדרגות הראשי מביתן ויש להן כניסה נפרדת. כך שלמעשה, אין להן כל שימוש בחדר המדרגותש ל הבניין. האם עליהן לשלם וועד בית עבור המעלית ותחזוקה שותפת של חדר המדרגות (נקיון, חשמל וכו) תודה רבה מראש

    • תקנון בית משותף
      עו"ד זהר ארד | 29/07/2008 09:21

      עינת שלום, יש לבדוק מה קבעו הדיירים במסגרת תקנון הבית המשותף, ככל שערכו תקנון. ככל שטרם נערך תקנון מוסכם מוצע לכנס אסיפת דיירים ולדון בעריכת תקנון בית משותף מוסכם, בו ייקבע שיעור ההשתתפות בהוצאות תחזוקת הבית, בין היתר, בהתחשב באופן השימוש ברכוש המשותף על ידי הדיירים השונים. בברכה, זהר ארד, עו"ד