עלויות נוספות

  • הסדרי ראיה שהאב לא מקיים
    גרושה | 31/05/2008 08:45

    האם כאשר האב אינו מקיים את הסדרי הראיה האם רשאית לתבוע אותו בגין העלויות הנוספות כתוצאה מכך? (למשל, עלויות מזון/שמרטפות)

    • עלויות נוספות
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/06/2008 00:11

      גרושה שלום כן! בתוצאה של מעשיו הוא צריך לשאת. אם, לדוגמא, כתוצאה מכך שאינו מקיים את הסדרי הראיה את נאלצת לשכור שרותי שמרטפות, תוכלי לבקש להגדיל את סכום המזונות. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר