תשלום על פי אבני דרך

  • לא קבלתי תשלום על שרות שנתתי
    מעין | 11/05/2009 12:36

    שלום רב, אני מאלפת כלבים ונתתי שירות הכלל שלושה אילוף בפנסיון וארבעה חודשי ליווי בבית במחיר של 3500 ש"ח. בפגישת האבחון (הפגישה לפני האילוף) הסברתי לבעלים שאילוף הכלבה ידרוש מהם עבודה עם הכלבה בבית על מנת לשמר את אשר למדה ושמירה על חוקים התנהלות מסויימת על הכלבה. תגובה הבעלים היתה חיובית והם התחייבו לשמור על החוקים. ביום שהכלבה הוחזרה ישבתי איתם כשעתיים ועברנו באופן מפורט על סדר היום שלהם. אני אקצר ואומר שלא בוצעו הדברים שבקשתי וגם הבעלים לא יזמו קשר טלפוני לעדכון המצב עם הכלבה. אני התקשרתי אליהם כמעט בכל יום כדי לבדוק מה קורה והגעתי לעוד 4 פגישות אצלם בבית. חודש לאחר החזרתם הכלבה הבעלים רצו להפסיק את האילוף וגם לא רצו לשלם את יתרת הכסף. אמרתי להם שאני מוכנה להחזיר להם את הצ'יקם אבל אני רוצה שיכסו את ההוצאות שלי בטיפול בכלבה (הוצאות פנסיון, אוכל, ציוד, ונסיעות). לא חייבתי על שעות העבודה הרבות שהשקעתי. הבעלים חייבים לי עכשיו כ800 ש"ח. מה אתה מציע לי לעשות? תודה מראש מעין

    • תשלום על פי אבני דרך
      אבי | 11/05/2009 16:00

      בתקשי מהלקוחות הבאים שלך לשלם לפי אבן דרך....או לפי לוחות זמנים

      • היי אבי תודה על ההתיחסות הבעיה היא
        מעין | 11/05/2009 21:14

        הבעיה היא שהם לא מוכניםפ לשלם לי בכלל. היו אצלי צ'קים שהן ביטלו

    • תביעה
      עו"ד יקי רנד | 13/05/2009 15:00

      ניתן להגיש תביעה שטרית להוצאה לפועל למימוש השיקים, או תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות.