עצה

  • פאלפון חייבה את הבת שלי ב18000 ש"ח
    נאוה שביט | 10/05/2009 12:36

    החברת פאלפון חייבה את הבת שלי בסכום של 19000 ש"ל על טלפון נייד שבעלה בנפרד רכש ללא ידיעתה תוך שזייף איפוי כוח שלה.. חברת פאלפון מכרה לו באשראי את המכשיר למרות שאין פנקס צקים ןאין ברשותו שום כרטיס אשראי ושם אמצעי תשלום אחר. פנינו למשטרה ונאמר לנו שמותר לו לבעלה בנפרד לזייף כי הם עדיין בעל ואשה ולכן זה לא נקרא זיוף (אך בכל זאת דרשנו הגשת תלונה) ימים ספורים לפני חג הפסח עיקלו לבת שלי את דמי המזונות של ילדיה סכום של כ 2000,הבת הינה אם חד הורית לשלושה ילדים קטנים ושאינה עובדת בשלב זה (עקב נזק מעבודתה כקלדנית ) ואינה מקבלת קצבה אחרת. עומד נגד הבת צו מעצר ,וצו עיקול על הדירה. מישהו יכול לעזור? להדריך אותנו איך לצאת מתיק זה? לצערי בעלה מהמר וכתוצאה הבת הפסידה את הבית ואת המכונית וכל מה שהיה לה. תודה לכל מי שיעזור לילדה שלי . אמא נאוה שביט.

    • עצה
      נטלי | 12/05/2009 10:43

      הי אני לא עורכת דין , ובטח יענו לך תשובה מקצועית בהמשך , אבל אני מדברת מנסיון של מישהי מאד קרובה אלילפי דעתי את צריכה עורכת דין טובה , וגם להוכיח שאתם פרודים, אם הוא משלם לך מזונות אז אתם גרושים לא ?ושוב עורך דין טוב יכול לעזור כאן מנסיון דומה מאד