החזרת שעון

  • ביטול עסקת רישת שעון
    אלון | 01/05/2009 13:29

    היום רכשתי שעון בחנות בשם "זמן" בקניון הרצליה. ראיתי שם שעון של קסיו שמאוד מצא חן בעיני ומאחר שהמוכרת הצהירה שהם החנות הזולה בארץ, ויתרתי על השוואת מחירים וקניתי את השעון ב- 900 ש"ח. לאחר שהגעתי הביתה הצצתי באינטרנט באתר ZAP , ומצאתי לפחות 3 חנויות שמוכרות את אותו שעון בפחות מ- 600 ש"ח. החנות אינה מוכנה לבטל את העסקה למרות שחלפה פחות משעה מאז הרישה. האם יש אפשרות אחרת לבטל את העסקה ?

    • החזרת שעון
      עו"ד יקי רנד | 03/05/2009 15:05

      החזרת השעון תלויה במדיניות החזרת הטובין ע"י החנות, אשר אמורה להיות מוצגת ע"י שלט המוצב בסמוך לקופה המפרט מדיוניות זו. במידה ואין שלט, אזי ניתן להחזיר השעון לא יאוחר משבעה ימים. במידה וקיים שלט האוסר על החזרה, עליך להוכיח הטעיה של המוכרת ביחס למחיר, לצורך ביטול העסקה, ודבר זה לא פשוט כלל ועיקר אם כי לא אבוד.