קרה לי גם!!!!

  • ביטול מנוי לוטו דיל
    טל | 30/04/2009 14:52

    שלום רב, ביום שישי אחד התקשרו אלי מחברת נקודת שיווק וסחר והציעו לי להצטרף ללוטו דיל, שבו אני אשלם תשלום חודשי והם ישלחו עבורי טפסי הגרלות למפעל הפיס. עשיתי טעות והסכמתי להצטרף לשישה חודשים. לאחר זמן לא רב באותו היום התקשרתי במטרה לבטל את העסקה, אך הם סרבו כי הכרטיס חויב ואמרו לי שבהמלך החודש הראשון ניתן לבטל. ב-23 לחודש הבא התקשרתי וביקשתי לבטל את המנוי, הנציגה אמרה לי שעלי להתקשר בתחילת חודש הבא, רגע לפני שנגמר החודש הראשון של המנוי. אני סירבתי ואמרתי שאני התקשרתי לבטל עכשיו ואני רוצה שתבטל עכשיו או שתרשום לעצמה פתק לבטל בתאריך שבו היא בקשה. כאשר נגמר החודש הראשון שעליו חויבתי התברר לי שחייבו אותי גם על החודש השני. התקשרתי ודברתי עם מספר אנשים בחברה על מנת שיזכו אותי ויחזירו לי את הסכום עבור החודש השני שבו לא רציתי להשתתף. כדי לרצות אותי הציעו לי מוצר חשמלי, וסירבתי, ולאחר מכן הציעו להחזיר לי חצי מהסכום. כל מה שבקשתי זה החזר על מה ששילמתי ולו יותר. הייתי שמח לשמוע על חוקיות העניין בדבר הבקשה לביטול. תודה רבה, טל.

    • קרה לי גם!!!!
      לידיה שחר | 31/10/2014 12:16

      הם מסרבים לנתק אותי כי אני משתתפת בתוך קבוצה! ואני לא רוצה את השירות הזה איך מתנתקים מהזבל הזה?!!?

      • הי גם אותי מסרבים לנתק בטענה שבתוך קבוצה. מה עושים
        רונן1 | 07/12/2014 21:54

        הי גם אותי מסרבים לנתק בטענה שבתוך קבוצה. מה עושים?!

    • גם אני נפלתי  לת
      חן והניך | 08/11/2017 00:53

    • גם אני נפלתי
      חן והניך | 08/11/2017 00:57

      היי גם אני לא יודעת מה לעשות אני באוטו מצב בדיוק !!
      הייתי רוצה לדעת מה הסגר בסוף אני באמת לא יודעת מה לעשות , אשמח עם יפנו אלי ויגידו לי מה הפיתרון