קרן אור החברה הכי שקרנית בשוק מניסיון! תתבעי!

  • הלנת שכר על עבודת תרגום
    יעל | 27/04/2009 11:40

    בחודשים דצמבר -ינואר ביצעתי שלוש עבודות תרגום עבור חברת קרן אור תרגומים. ההתקשרות איתם הייתה דרך דוא"ל. במהלך ההתקשרות הבטיחו לי לשלם תוך 30 עד 60 יום מיום הגשת העבודה. הזמן עובר והם לא משלמים ולא נותנים מענה אמיתי לפניות שלי. אני מתקשרת, הם אומרים שהם ישלמו. עוד שבוע, החודש, עוד מעט, השבוע, החודש עובר ומשכורת אין. לא מדובר בסכום גדול אבל מדובר ב כ 3800 ש"ח. מה אני צריכה לעשות כדי לקבל את השכר שלי? אני מתרגמת עם אישור עסק פטור, כלומר איני עובדת בשחור. החברה הייתה מרוצה מעבודתי במהלך תקופת העובדה ואמרו זאת יותר מפעם. אחד הנציגים של החברה נתן כהסבר לאי תשלום את הסיבה שהלקוח שלהם לא העביר להם עדיין תשלום על אחד מחלקי עבודת התרגום שעשיתי, אבל שאר הכסף הועבר להם והם עדיין לא משלמים. מצטערת שההודעה יצאה מבולבלת מעט, אבל אני לא בטוחה אפילו למי לפנות בשאלה. לא נתקלתי בבעיה שכזו עד עכשיו. בפורום מידע משפטי המליצו לי לפנות לבית משפט לתביעות קטנות. מה אני צריכה לעשות לשם כך? איזה מידע אני צריכה להביא על החברה בה עבדתי? תודה מראש על כל עצה, בברכה, יעל

    • קרן אור החברה הכי שקרנית בשוק מניסיון! תתבעי!  לת
      יום אחד ואתם תוחרמו | 27/04/2009 11:47

      • הם מסרבים למסור מספר עוסק מורשה/עסק
        יעל | 27/04/2009 14:31

        אני צריכה אותו כדי למלא תביעה בבית משפט. זה חוקי בכלל? זה שהם מסתירים?