נעליים חדשות

  • נעליים חדשות
    בת אל גנון | 26/04/2009 20:26

    לפני כשבוע וחצי קניתי נעל בחנות ברח" סוקולוב בחולון הנעל התאימה לי בדיוק לאחר הקניה ביקשתי שיקצרו את העקב משום שהיה גבוהה מידי נעיניתי בחיוב אך היה עלי לשלם 15 ש"ח לאחר דיבורים עם המוכר ובעל החנות ויתרו על 15 ש"ח ונאמר לי שביום שישי כלומר כעבור יומיים לבוא לקחת את הנעליים שמחה וטוב לי בנשמה לקחתי את הנעליים וחכיתי כבר למוצ"ש כדי לנעול אותם {היה לי אירוע מאוד חשוב ואת הנעליים קניתי במיוחד שיתאים גם לשמלתי האדומה גם הנעליים אדומות} במוצ"ש אני מתלבשת ונועלת את הנעליים ולתדהמתי הנעליים שקניתי גדולות עליי כאילו בשני מספרים נסיתי לעשות הכל אולי בכל זאת אצליח אך לאכזבתי הרבה לא הצלחתי ונאלצתי ללבוש ולנעול משהו אחר ולא מה שתכננתי כמובן שמבחינתי האירוע לא היה אותו דבר מיד למחרת ניגשתי לחנות והמוכר ניסה לשכנע אותי לעשות איזה הדבקה כמובן שלא הסכמתי ונתן לי זיכוי ואמר שצריך לקבל דגמים חדשים המתנתי בסבלנות כשבוע הלכתי שוב ולצערי לא מצאתי שום דבר שמעניין ויכול להתאים לי ביקשתי את כספי חזרה ובשום אופן לא מוכן להחזיר לי את הכסף כעסתי מאוד והתעצבתי אך דבר לא עזר . לכן , הנני פונה אליך לעזרה והתייעצות בכוונתי לפנות לבית משפט לתביעות קטנות האם יש טעם בכך והאם יש לי סכוי לזכות ולא להפסיד שחלילה אני עוד אצטרך לשלם לו. אודה מאוד על תשובתך.

    • נעליים חדשות
      עו"ד יקי רנד | 27/04/2009 13:23

      אינני מבין, האם הנעליים שרכשת מלכתחילה התרחבו לפתע לאחר שקוצר העקב? או שמא מדובר בנעליים אחרות, שונות מאלו שנמדדו על ידך? מכל מקום, ע"פ הדין הצרכני, כאשר מוצר פגום, יש לאפשר למוכר לתקנו, ובמידה ואיננו יכול לתקן לשביעות רצון הלקוח, עליו לספק מוצר חלופי או להשיב ללקוח את כספו. בענינך, מאחר ומדובר במוצר מאד אישי, ולא הצלחת להחליפו בנעליים במחיר דומה, אזי את זכאית להשבת כספך.