תקלות חוזרות

  • תקלות חוזרות ונשנות במקרר מעל לשנתיים וחצי
    אורן | 25/04/2009 00:39

    לפני שנתיים וחצי רכשתי מקרר סמסונג sbs בעלות של 11.000 ש"ח מאז היו לי מספר רב של תקלות. ב 3 מהפעמים המקרר הפסיק לעבוד. וזרקתי את כל התכולה לפח. בכל תקלה היה ביקור של טכנאי כי אני מבוטח. לפניי כשבוע המקרר קרס לגמריי ולאחר ש 4 טכנאים מאותה חברה שמתקנת נכנעו לו הם דווחו שהוא ז"ל. פניתי ליבואן לקבל מקרר חדש. בתחילה שאלו למה חיכיתי שנתיים וחצי? ועניתי כי כל פעם שתיקנו קיוויתי שזאת הפעם האחרונה. הייבואן שלח מקרר חלופי ולקח את המקולקל בניסיון להחיות אותו ע"י הטכנאים שלו ולא של החברה שנותנת להם שרות. מה עליי לעשות? אני רוצה מקרר חדש ותקין לא שפן נסיונות. האם אני יכול לתבוע מקרר חדש ואפילו פיצוי על תכולה שנזרקה לפח ואף עוגמת נפש שלי ושל בני משפחתי.? תודה אורן

    • תקלות חוזרות
      ד.קובי | 25/04/2009 09:25

      שלום אורן, אני מבין שיש לך תיעוד לכל הביקורים של הטכנאים, אם הכן המקרר תוקן מספר רב של פעמים ושבק חיים, אזי זכותך לתבוע מקרר חדש, קודם התביעה הפנה מכתב מוסבר לכול מה שקרה לחברה, לא תקבל תשובה הגש תביעה. בהצלחה.

      • תודה רבה קובי  לת
        אורן | 25/04/2009 23:41