דפי זהב

  • פרסום בדף הזהב
    חן | 23/04/2009 23:18

    בחודש דצמבר 2008.ביררתי טלפונית לגבי מחירים לפירסום קליניקה ב"דף הזהב"קיבלתי הצעת מחיר +הסבר(אמרתי שהעיניין נראה לי).רק בחודש מרץ יצרו עימי קשר ושלחו לי סקיציה למייל אך לא הגבתי כי כבר לא הייתי מעוניינת (טילפנתי עוד באותו היום לאמר שאינני מעוניינת בפירסום)הפירסום אמור לצאת בחודש מאי 2009 והם טוענים מחודש מרץ שאינני יכולה לבטל מכיוון שהכניסו כבר בדצמבר את הפירסום לדף הזהב.אינני מבינה:בגלל שיחה אחת בחודש דצמבר אני מחוייבת לפרסם בדף הזהב?חשוב לציין שלא נתתי בשיחה הראשונה והיחידה פרטי אשראי .המנהלת האיזורית טוענת שהקליטה אותי בשיחה הזו,האם קביל?

    • דפי זהב
      ד.קובי | 24/04/2009 18:24

      שלום חן, כל עוד לא חתמת על הזמנה ואישרת את הסקיצה אין עסקה, יש שיטענו כי ההסכם נערך בע"פ, אבל לא בפרסום אין לך לחשוש אפילו מהקלטה, עסקים לא עושים בצורה סמויה, תאמיני לי ברגע שהיית חותמת או מאשרת את הסקיצה היו שולחים אלייך מיד מי שיגבה את התשלום. בברכה.

      • דף הזהב
        חן | 27/04/2009 12:21

        קובי שלום,תודה על התשובה .שוחחתי אתמול עם מנכ"ל חב' "דף-הזהב".ביקשתי לשמוע את ההקלטה.(הוא כמובן לא מסכים)טוען שהפרסום בכל מקרה יצא(הוא לא יודע בדיוק באיזה תאריך-בימים הקרובים...)והסכים כבר אתמול בשיחת הטלפון להוריד חצי מהמחיר.אני כמובן לא משלמת עד שלא אשמע את מה שטוענים שאמרתי.אשמח לתגובתך,חג עצמאות שמח.