פאלפון באחריות

  • פלפון לא תוקן במסגרת אחריות
    שלומי | 23/04/2009 14:30

    שלום אני מאזור נתניה ורכשתי מכשי פלפון מתל אביב לאחר כ-7 התקלקל המכשיר (ג'ויסטיק+מקש ווליום שבצד המכשיר+רמקולים חלשים) מהחנות דרשו ממני תשלום עבור תיקון הג'ויסטיק ועל שאר התיקונים זה במסגרת האחריות.בדיעבד התברר לי שלוח המקשים הוחלף ללא צורך, גם לא מתאים וגם לא תקין,החזרתי את המכשיר לחנות .לוח המקשים הוחלף שוב בלוח אחר מתאים אבל לא תקין +תקלה חדשה -מיקרופון לא תקין.החזרתי את המכשיר שוב לחנות וכעת הם טוענים שהמכשיר נפל ואין אפשרות לתקן שאלתי-האם אני יכול לתבוע ואם כן מה אני אדרוש תודה מראש שלומי

    • פאלפון באחריות
      ד.קובי | 23/04/2009 15:56

      שלום שלומי, אתה אמור לדרוש, או להחליף את המכשיר במכשיר אחר ותקין, או לחילופין לבטל את העסקה ולעבור לסוכן אחר, אני מבין שאת המכשיר רכשת ממקום מסודר, לכן הפנה מכתב לחנות והעלה את דרישתך, במידה ולא תענה ניתן לתבוע. בברכה.