גובה לפי פקודת המיסים אינו פועל לפי חוק ההוצאה לפועל

  • תעריפי הוצאה לפועל
    leonardo | 07/04/2008 19:02

    כאשר מגיע גובה הוצאה לפועל לפי פקודת המיסים , עקב אי תשלום דו"ח חנייה , וברשותי דו"ך החניה המשולם עם חותמת הבנק ואני מציג לו אותו , האם רשאי הגובה להמשיך את הליך ההוצאה לפועל בטענה שהדו"ח שולם באיחור ?

    • גובה לפי פקודת המיסים אינו פועל לפי חוק ההוצאה לפועל
      עו"ד איתן שווץ | 08/04/2008 12:11

      במקרה שהדו"ח שולם בזמן, יש להציג את הדו"ח בפני בעל התפקיד, ולדרוש שהעניין יבדק על מנת שלא יגרמו נזקים בגין נקיטת ההליכים. אם הדו"ח שולם באיחור, וננקטו בינתיים הליכים, אזיי הרשות זכאית להחזר הוצאות סבירות. בכל מקרה, יש לדרוש את בדיקת טענתך כי שולם החוב, ולבדוק מתיי ננקטו הליכים, ובמידה וננקטו לאחר תשלום החוב, יש לדרוש הפסקת פעולות הגבייה ובמידת הצורך לפנות לבית המשפט המוסמך.