מימוש אופציה

  • מימוש אופציה
    עידן | 03/04/2008 13:27

    עו"ד יובל שלום, אני צריך לחתום עם הדיירים שלי היום על נספח להמשך חוזה השכירות אבקש ברשותך לראות אם הנספח הוא בסדר או שיש לתקנו. אני לא רוצה לתת אפשרות לאופציה נוספת ובמידה ואני ארצה להמשיך להם את השכירות שזה יהיה רק מרצוני ולא בגלל התחייבות, האם אני צריך לכתוב את זה בנספח? אם כן מה לרשום. מודה לך מראש

    • מימוש אופציה
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 03/04/2008 13:35

      עידן שלום! לצערי איני מצליח לפתוח את הקובץ. נסה לשלוח ל yuval@weissman-law.com. שים לב שאין בכוונתי לתקן את הנספח או להעיר עליו. מדובר בפורום דיני חוזים. אם תשאל שאלה קונקרטית תקבל תשובה. כדי לקבל יעוץ לגבי חוזה ספציפי תצטרך לפנות לעורך דין או באמצעות פניה דחופה. בברכה, ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים

      • מימוש אופציה
        עידן | 03/04/2008 15:49

        אם אני כותב בנספח המצורף לחוזה המקורי משפט כזה "השוכר מתחייב, יודע, מבין, ער לכך ומוסכם עליו כי כל זכויותיו בדירה מסתיימות במועד הנקוב בתאריך YY ולא תינתן אופציה נוספת לשכירת הדירה אלא במידה ויוסכם על המשכיר לבצע חוזה חדש שאינו כפוף לחוזים שהיו." האם מובן מזה שבתאריך YY הוא צריך לפנות את הדירה ואפשר יהיה לעשות חוזה חדש רק אם אני ירצה? תודה רבה

        • מימוש אופציה
          ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 03/04/2008 16:39

          לי זה מובן