אישור ניכוי

  • אישור ניקוי
    איתי | 25/11/2008 23:33

    שלום, אני צריך להעביר לארגון שאמור לשלם לי סכום קטן עבור עבודה שעשיתי. הם העבירו לי את מס' תיק הניקויים שלהם עשיתי כבר השנה תיאום מס וקיבלתי אישור מפני שאני חייל משוחרר עכשיו רציתי לדעת האם אני צריך ללכת במיוחד למס הכנסה ולהוציא עבור תיק הניקוים הספציפי הזה אישור חדש או שאני יכול לעשות את זה דרך האינטרנט? כי האישור שנתנו לי רשום עבור חברה אחרת

    • אישור ניכוי
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 26/11/2008 10:56

      לאיתי שלום קיימים שני סוגי אישורי ניכוי. האחד למקבל והוא כללי ולא מוגבל בזהות המשלם או בסכום. אישור זה ניתן בדר"כ לבעלי תיק פעיל המשלמים מקדמות ומגישים דוחות. אישור ניכוי שני, הינו מהסוג של "תאום מס" והוא ניתן לנותני שרות חד פעמיים. מטבעו הוא מוגבל או בסכום או בשם המשלם או גם וגם. אם ברשותך האישור מהסוג השני יהיה עליך לפנות שוב לפקיד השומה, כדי שיחשב מחדש את המס ויוציא אישור מתאים. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A., .L.LM מנהל פורום דיני מיסים