סגירת תיק

  • סגירת תיק במס הכנסה
    ריטה | 20/11/2008 23:02

    שלום רב, אני מלמדת כשכירה וכן כעצמאית, בכמה מקומות. במע"מ אמרו לי שלא צריך לפתוח תיק במס הכנסה. עכשיו קיבלתי מכתב ממס הכנסה שפתחו לי תיק שם. שלחו לי טופס דיווח על שנת 2007 גם הצהרת הון. אני לא רוצה יותר לעבוד כעצמאית משנה הבאה. איך אני סוגרת את התיק? והאם אני חייבת להעביר דוח הצהרת הון אם אני סוגרת את התיק?

    • סגירת תיק
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 23/11/2008 11:22

      לריטה שלום דו"ח 2007 עלייך להגיש ואני מניח שתידרשי גם לדו"ח 2008. במקביל אם סיימת את עיסוקך כעצמאית נא הגישי גם בקשה לסגירת התיק (אפ פתחת תיק במע"מ או ביטוח לאומי עלייך לסגור קודם גם אותם) במקביל תגישי בקשה לביטול הצהרת הון בנימוק שהפסקת את פעילותך ושהגשת בקשה לסגירת התיק, ושיהיה בהצלחה. (לא ברור אם הבקשה תתקבל) בכבוד רב עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A., L.L.M מנהל פורום דיני מיסים

      • תודה ועוד שאלה בבקשה
        ריטה | 25/11/2008 09:26

        רציתי לדעת מה תקרת השכר שעליה אני לא משלמת מס בשנת 2007 אם נקודות הזיכוי שלי 2.75. בתודה

        • מס ב-2007
          יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 26/11/2008 11:33

          לריטה שלום סף המס ב-2007 לבעלי 2.75 נ"ז הינו כ-55,480 ש"ח לשנה. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A., .L.L.M מנהל פורום דיני מיסים