נראה לי שהפורום המתאים הינו דיני ירושה-נא פנה אליהם

  • גלגול חוב מס הכנסה ליורשים
    אליעד | 17/11/2008 11:51

    שלום רב, אבי נפטר בשנת 92' והשאיר אחריו חוב קטן למס הכנסה. אני המוטב היחיד של צוואתו, ולכן ירשתי גם דירה שהיתה בבעלותו. לאחרונה גיליתי כי מס הכנסה רשם הערת אזהרה על בעלותי בדירה כיורשת של אבי, בגין אותו החוב (שכמובן צבר ריבית והצמדה ותפח למימדים של עשרות אלפי שקלים). אדגיש כי לא היה ידוע לי על קיומו של אותו חוב ומעולם לא קיבלתי בקשה לתשלום או הודעה על קיומו של החוב או התראה לפני רישום הערת האזהרה. האם מוטלת עלי חובה לשלם את החוב כולל כל ההצמדות, או שעומדת לי טענת נגד כלשהי כלפי פקיד השומה?

    • נראה לי שהפורום המתאים הינו דיני ירושה-נא פנה אליהם  לת
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 17/11/2008 12:08