עדי לצערי אני לא מבין בתחום ומומלץ שתפנה ללשכות ההדרכה של מס הכנסה

  • פיצוי בגין נזקי מלחמת לבנון השנייה
    עדי | 06/11/2008 11:25

    שלום, בזמן המלחמה האחרונה נפגעה פעילות העסק העוסק בפרסום. המדובר בעסק שהמשרד הראשי של נמצא בת"א וחלק מפעילות הפרסום מתנהלת בצפון. הפעילות נפגעה אנושות בזמן המלחמה. פנייה לרשות המסים נדחתה. מה הדרך לקבל פיצוי זה ואם יש תקדימים לכך?

    • עדי לצערי אני לא מבין בתחום ומומלץ שתפנה ללשכות ההדרכה של מס הכנסה  לת
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 08/11/2008 18:55