התפטרות עו"ד

  • מתי נתן להגדיר מצב קריטי להתפטרות עורך דין
    ר | 08/01/2009 10:59

    שלום אני נמצא לפני דיון בעשרים לחודש זה כאשר לא אהייה בארץ במועד זה וב''כ נחוץ לייצוגי...אך הוא מבקש להתפטר.כמו כן התיק הינו בין אלפי עמודים וללמוד אותו צריך חודשים...דיון הוכחות מתקיים בעוד חודש...האם יכול היום ב''כ להודיע על פיטוריו?

    • התפטרות עו"ד
      עו"ד גיא פרבמן | 09/01/2009 14:04

      כעיקרון ב"כ יכול להודיע על התפטרותו. אתה צריך למצוא עו"ד חלופי ולבקש אורכה מבימ"ש לצורך איתור עו"ד ומתן אפשרות לעו"ד החדש ללמוד את החומר