ראייה בבית משפט

  • ראיה במשפט
    אריק | 07/01/2009 15:47

    על מנת להראות את אופיו של צד במשפט האם אני יכול להציג כראיה פס"ד במקרים שונים בהם הצד מעורב ומשם ניתן ללמוד על האדם ועל מעשיו וכן עברו הפלילי ו/או עבירות של רשויות מקומיות או שזה אסור?

    • ראייה בבית משפט
      עו"ד גיא פרבמן | 08/01/2009 10:28

      השופט לא ייתן לך אפשרויות תימרון רחבות מדי בכול הנוגע לדרך התנהלות בעבר של הנתבע. הליך אזרחי שונה מהליך פלילי שבו לאחר שנקבע אשם או לא אשם קיים דיון על גזר הדין ובו מנסיה הנאשם להפחית את חומרת העונש.