תשלום חוב לעמידר

  • עמידר
    אבשלום | 06/01/2009 21:51

    קיבלתי מכתב התראה שני ממשרד עורך דין בשם עמידר לשלם 594 שח . פניתי לעמידר ואמרו לי שזה עבור זיפות הגג.(הדירה שלי פרטית).אמרתי שלא קיבלתי הודעת תשלום ולא התראה ראשונה.המנהל אמר שמופיע לו במחשב שנשלח תשלום אז אני חיב לשלם למרות שלא שלחו בדואר רשום(הקרן היה 440)מה אני יכול לעשות?

    • תשלום חוב לעמידר
      עו"ד גיא פרבמן | 07/01/2009 11:32

      העובדה שלא נשלח דבר דואר רשום עומדת לטובתך וזאת לאור העובדה שדרישה לתשלום לא הגיעה לידך עד לשליחת מכתב מעו"ד. הייתי אומר להם שאני משלם את הקרן בלבד שולח את הסכום ושיגישו תביעה על הריבית