אלימות במשפחה

  • שאלה כללית בנושא אלימות במשפחה
    מלאך | 06/01/2009 17:33

    השאלה שלי היא כזו : היא בהגדרתה בנושא אלימות משפחה אני אפרט אותה לעומק א. מה היא ההגדרה בחוק של אלימות משפחה ןהיכן בחוק זה מופיע ? ב. האם זוג שחי ביחד 4 חודשים (לא נשואים ומעולם לא הוצהרו כידועים בציבור) והתגוררו ביחד (הגבר גר בדירתה של האישה ללא תחת חוזה משותף) והחליטו ביום בהיר אחד שהם ניפרדים שניהם הסכימו לפרידה שניהם קיבלו את הפרידה והם מצהירים על כך ואז האישה טוענת שכמה שעות אחרי שהם סיכמו על פרידה (רואי לציין שברגע שהם סיכמו על פרידה מהקשר הזוגי הגבר המשיך לגור בדירה בהסכמה של הבחורה עד למחרת בבוקר מרגע הסכם הפרידה) היא הותקפה לטענתה על ידי הגבר. האם הנושא כפי שהצגתי אותו בפנייך נחשב מבחינת החוק לאלימות משפחה למרות שסוכם על פרידה. גם בקשר לסעיף ב אשמח אם תפנה אותי לאחר תשובתך למקום שבו אוכל לראות את הסעיפים בחוק. אל נא תתיחס לזה שאני כותבת בלשון נקבה אבקש תשובה כנה תודה מראש .

    • אלימות במשפחה
      עו"ד גיא פרבמן | 07/01/2009 11:25

      הריני ממליץ להפנות את השאלה לפורום דיני משפחה או דיני פלילים