סיום התקשרות

  • סיום התקשרות עם עורך דין כאשר בהסכם
    ללא | 06/01/2009 01:28

    לא מצויין כלום בהקשר לצורת סיום ההיתקשרות ,אם אני רוצה לגמור עם ההיתקשרות שלי עם עו"ד האם חייב להיות הסכם לכך או שיש כללים מחייבים בעיניין זה ? מבקש הבהרות כיצד לגמור היתקשרות עם עו"ד שבהסכם טירחת עורך הדין אין שום איזכור לכך

    • סיום התקשרות
      עו"ד גיא פרבמן | 06/01/2009 10:56

      מיוצג רשאי להפסיק את התתקשרות עם עו"ד בכול רגע נתון. אתה תצטרך להגיע למשרדו של עו"ד לסיים איתו את כל נושא החובות (אם קיימים) ולאחר מכן לקבל את התיק וכן מסמך עו"ד שהוא אינו מייצג אותך יותר