תביעה כספית

  • תביעה כספית שהטענות הם במסגרת תיק הוצאה
    קיקי | 30/12/2008 14:13

    לפועל. היום קבלתי תביעה על כספים ששולמו לי בתיק הוצאה לפועל. כנגד התובעת נפתח בעבר תיק הוצאה לפוע על שיקים שמסר בעלה. היא הגישה התנגדות ולאחר מכן הושג הסכם פשרה שהיא תשלם את החוב בתשלומים. היא מסרה שיקים. השיקים עדיין נפרעים, אבל היא תבעה אותי בטענה כי ההסכם פשרה נחתם בכפייה, לחץ ואיומים שהפעלתי עליה, וזה שקר, הרי היה לה עורך דין, וההסכם נחתם בין עורכי דין וקיבל תוקף של פסק דין. מה אני יכול לטעון כנגד התביעה הזאת, שהיא טוענת שהיא בכלל לא הייתה חייבת את הכסף בתיק ההוצאה לפועל ובכל זאת משלמת אותו.

    • תביעה כספית
      עו"ד גיא פרבמן | 30/12/2008 14:44

      המלצתי להגיש כתב הגנה לצרף את ההסכם שניתן לו תוקף של פס"ד ולבקש מבימ"ש לחייב את התובעת בהוצאות המשפט בהצלחה