כתב תביעה

  • המצאת כתב תביעה -דחוף!!!!!!!!
    מיקרו | 23/12/2008 10:48

    הגשתי כתב תביעה בשלום בחיפה הנתבע מתגורר בירושלים ועסקו נמצא בחיפה , התביעה בעניין שיפוץ שעשיתי לו בעסק . ביצעתי המצאה למנהל במקום היות והנתבע עצמו לא נמצא, השופטת סרבה לקבל את ההמצאה הנ"ל , כעת ביצעתי עוד המצאה מטעם פקיד בית משפט וגם הפעם הנתבע לא היה במקום והכתב נמסר למנהל מטעמו , פקיד בית המשפט אף אישר טלפונית עם הנתבע את קבלת הכתב , אך המנהל מטעמו סרב לחתום , צרפתי תצהיר של הפקישד מטעמי לאישור המסירה אך גם הפעם השופטת סרבה לקבל את ההמצאה , מה עליי לעשות והאם השופטת צודקת

    • כתב תביעה
      עו"ד גיא פרבמן | 24/12/2008 14:35

      למה לא ביצעת מסירה למקום מושבו ? אםיש לך את כתובת מגוריו תגיש לו את התביעה למקו מגוריו