בערעור יש למהר שלא לפקשש את המועדים

  • פסיקתא
    לונג | 23/12/2008 06:08

    בוקר טוב, האם ניתן לערער למחוזי על פס"ד המקורי שנגזרה ממנו פסיקתא בלתי סבירה בעליל? בתודה

    • בערעור יש למהר שלא לפקשש את המועדים
      רוי ש | 23/12/2008 08:50

      לפי דעתי אתה יול לערער תברר מיידית האם יש צורך להגיש בקשת רשות לערעור מה המועדים שעומדים לפניך. נתן גם להתלונן להנהלת בתי משפט ולמבקר המדינה או לפניות הציבור של משרד המשפטים. אולם בשלב ראשון יש לברר בדחיפות מהם המועדים להגיש ערעור או בקשת רשות לערעור. ומי היא הסמות השיפוטית לך. יעוץ משפטי מדוייק יעזור לך. או שתתן יותר פרטים. מאיפה הפסיקתא ובאיזה עניין ומה גובה התביעה? בהצלחה שקד

      • פרטים לשקד
        אני | 23/12/2008 12:27

        שלום, בית משפט השלום וגובה הסכום כ-19000 ש"ח. ההחלטה כל כך "מעליבה" ואל פניה רואים שהשופטת בקושי טרחה לקרוא את הנימוקים שהועלו שחוב כספי ניתן עקרונית לפריסה. בתודה

        • שןפט הוא לא רשם -בטח שיעלב
          שקד | 24/12/2008 08:25

          אז ככה אתה עכול לערער על פיסקתא כמו על החלטה.להגיש בקשת רשות לערער  כנראה לסמכות גבוהה יותר.החוב שאתה מדבר עליו ממה הוא נובע?מי הגיש את הבקשה לפסיקתא?האם הייתה מיוצג?באופן עקרוני אם את ה חייב כסף הנושה צריך לפנות להוצאה לפועל שם אתה יכול לבקש את התשלומים בהתאם ליכולתך.אם למשל תציע חמש מאות  שקלים כל חודש \יחסית לחוב ההוצאה לפועל תסכים.מה זה עורך הדין שביקש כזאת פסיקתא?בטח שהשופט\ת תעלב הרי זה בקשה שמגישים לרשם בהוצאה לפועל. חג שמחשקד

          • תגובה לשקד
            אני | 24/12/2008 13:50

            צהריים טובים, תודה על ההיענות . שאלותיך מתכנסות לתשובה דומה שקיבלתי בייעוץ משפטי. שהפריסה תעשה באישור ההוצל"פ. בתודה