מענה לבשקות

  • על פי איזה תקנה עלי להשיב על כל בקשה בנפרד ולא יחד
    שקד | 21/12/2008 09:13

    ששלום רברציתי לדעת על פי איזה תקנה עלי לענות על כל בקשה אזרחית בנפרד ולא בתשובה אחת כוללתבית המשפט גזר עלי לענות על שלושה בקשות שונות בנפרד.על פי איזה תקנה עלי לענות על כולן בנפרד האם אני יכול להכין תשובה כללית ולהגיש את אותה תשובה בכל אחת מהבשא''ותתודה על תשובה

    • מענה לבשקות
      עו"ד גיא פרבמן | 21/12/2008 15:52

      במידה שהוגשו 3 בקשות נפרדות הינך מחוייב להשיב לכול בקשה בנפרד ובצירוף תצהיר