תגובה

  • מהו תצהיר גילוי מסמכים ושאלונים לצדדים?
    רוי שקד | 18/12/2008 18:59

    שלום רציתי לדעת האם יש צורך להגיש בקשה ובית נמשפט יאשר את יכולתי לבקש גילוי מסמכים והגשת שאלונים?האם זה באופן באופן אוטומטי?מה קורה אם לא עושים זאת?עד מתי מותר לגיש מסמכים לתיק?מהי טענת הוספת חומר?תודהרוי שקד

    • תגובה
      ד | 21/12/2008 15:31

      אין צורך להליך גילוי מסמכים אישורו של ביהמ"ש. הדבר מוקנה ע"פ תקנות סדר הדין האזרחי. במידה והצד שכנגד לא עונה לבקשתך לגילוי מסמכים תוך 30 יום נדמה לי - אז נתונה לך הרשון לפנות לביהמ"ש כדי שיוציא צו לגילוי מסמכים. כנ"ל לגבי שאלון. על שניהם יש להשיב בתצהיר.