מיזם

  • מיזם משותף
    עדי | 18/12/2008 09:45

    שלום, בין שתי חברות נכרת הסכם לביצוע מיזם משותף. אחד הצדדים הפר את ההסכם והפסיק לשלם לצד השני. אני רוצה לבקש מבית המשפט לחייב את הצד השני לאכוף את ההסכם ולשלם פיצויים. האם בגלל שזו שותפות אני צריך לפנות לבית המשפט המחוזי?

    • מיזם
      אני | 20/12/2008 18:05

      ערב טוב, על איזה סכומים מדובר (מבחינת ההפרה) והאם גובה הפיצויים בילד-אין בהסכם או שהוא אומדני?

      • מיזם
        עדי | 21/12/2008 11:22

        אין הגדרה של פיצוי בהסכם. הפיצוי הינו אומדני. השאלה שלי היא האם סוג ההתקשרות הנ"ל מהווה שותפות?

    • מיזם;
      עו"ד גיא פרבמן | 21/12/2008 15:46

      ראית המלצתי להעביר את השאלה לפורום דיני חברות. בכול מקרה נושא הסמכות של בימ"ש מחוזי הינו גובה התביעה ועוד נושאים. לאור חוסר במידע קשה להשיב למי נתונה הסמכות