שלום

  • מי יכול לעזור נגד גורג אזולאי נצרת
    אמנון | 16/12/2008 10:45

    אישתי שכרה חנות ואני בעלה ביצעתי שיפוצים שילמנו לאדריכלית להגיש היתר בניה לאחר כחודשיים סגרתי חלק מהחנות החלק אמור היה להופיע בתוכנית אך האדריכלית בכלל לא היגישה את התוכנית למועצה אחרי כ8 חודשים התבשר לי שיש נגדי ציו הבאה למישפט אני כרגע גרוש מאישתי כתבתי לשופט גורג אזולאי שאני גר בחול אם יוכל לדחות את הדיון הוא סרב ושלח שוטרים לבית אבי החולה אחי סיפרו לי שהוא כמעט חתף התקף כתבתי לשופט פקס ואמרתי לו שאם יקרה משהוא לאבי אני אתבע אותו כמו כן כתבתי לו את הביטוי הרצחתה וגם ירשת וזה בנוגע שהוא לא מוכן לשנות את תאריך הדיון בנוסף כתבתי לו ולמשרד המישפטים תגובות חריפות אך אף אחד לא עונה אישתי לשעבר היתה אתמול בדיון השופט לא רצה לשנות אבל עורכת הדין הסכימה והדיון נידחה ל2 02 09 א יש הזמנה לי ולאישתי כנאשמים האם אפשר לישפוט 2 אנשים על אותה עברה ב אני לא אזרח ישראלי ג האים לאחר הפקסים ששלחתי לשופט יש סיכוי למשפט הוגן,כתבתי בקשה לשינוי השופט בתיק מי יכול לעזור לנו המישפט בנצרת תודה אמנון

    • שלום
      amnon | 17/12/2008 10:45

      שלום האים אין מישהוא שיוכל ליעיץ או לענות לשאלותי

    • מענה
      עו"ד גיא פרבמן | 17/12/2008 13:28

      אני ממליץ שתשכור עו"ד לטיפול בתיק שלך, לאור המורכבות בעניין. אתה יכול לפנות בייעוץ אישי לאתר שלנו בהצלחה