ספירת ימים

  • כיצד סופרים
    דן | 27/10/2008 16:56

    שופט נתן החלטת ביניים ביום 7/10/08 וקבע שעל המבקש להגיב בתוך 7 ימים מיום קבלת ההחלטה , אני מבקש לדעת כיצד סופרים את שבעת הימים האלה בהתחשב בחגים ובאיזה יום פקע המועד לתגובה. וככלל האם בכל פעם מניין הימים מתחיל ביום קבלת ההחלטה ממש או ביום שנמסרה ההודעה לצדדים ובכפוף לאישורי מסירה כדין .

    • ספירת ימים
      עו"ד גיא פרבמן | 29/10/2008 21:33

      ראשית נשאלת השאלה מתי התקבלה ההחלטה בידי המבקש ? הספירה מתחילה מהרגע שהחלטה הומצאה כדין בידי המבקש. כאשר ימי פגרה (יום כיפור וחול המועד סוכות) לא נכללים בימי הספירה