שכר טרחה

  • שכר טרחה תביעות קטנות
    שילה | 26/10/2008 13:30

    שלום, שואלת שוב מאחר והעניין חשוב לי ומקווה לקבל תשובה מהירה - אני צריכה לתבוע בתביעות קטנות בסכום עד 30,000 ש"ח. אני רוצה שעו"ד ינסח לי את כתב התביעה - שאלה כללית: כמה סביר שעו"ד ייקח על הכנת כתב התביעה בסכום תביעה כזה?? יש לכם מושג?, תודה על ההתייחסות, שילה

    • שכר טרחה
      עו"ד גיא פרבמן | 27/10/2008 11:11

      שילה שוב שלום. כפי שציינתי הנושא של שכר הטרחה הינו נגזרת של כמות העבודה של עו"ד. אין אפשרות על סמך הנתונים הנ"ל להעריך את השכר טרחה הראוי.