שכר טרחה

  • שכר טרחה תביעות קטנות
    שילה | 24/10/2008 09:15

    שלום, אני רוצה להגיש תביעה בתביעות קטנות. יש לי עו"ד שמוכן תמורת תשלום שכ"ט לעזור לי בהכנת כתב התביעה. השאלה - מה העלות הסבירה שהוא יכול לגבות ממני עבור עניין זה? אני יודעת שאין תעריפון אבל מה לדעתכם עלות סבירה להכנת כתב התביעה לתביעות קטנות? תודה על התשובה ואודה על התייחסות מהירה.

    • שכר טרחה
      עו"ד גיא פרבמן | 27/10/2008 11:00

      נושא שכר הטרחה הינו בין עו"ד ללקוח. אין ביכולתי להעניק חוו"ד בכול הנוגע לגובה שכ"ט וזאת ללא התבוננות על מרכיב התביעה והחומר הנדרש