יצוג בבית משפט לתביעותקטנות

  • ייצוג ע"י עו"ד בבית משפט לתביעות קטנות
    לירון | 06/01/2008 18:53

    שלום רב, האם אני יכולה להיות מיוצגת, מרצוני, ע"י עו"ד בבית משפט לתביעות קטנות? למיטב הבנתי, במידה ואני תובעת חברה היא זוכה להיות מיוצגת ע"י יועץ משפטי. האם גם לי יש את הזכות הנ"ל?

    • יצוג בבית משפט לתביעותקטנות
      ; עו"ד גיא פרבמן | 06/01/2008 19:49

      בתביעות קטנות לא ניתן להיות מיוצג ע"י עו"ד. נכון שחברה רשאית להיות מיוצגת ע"י עו"ד, אולם היא צריכה להראות שהעו"ד הינו עובד בחברה ולא עו"ד חיצוני. אשר שירותיו נשכרו לצורך היצוג בבית משפט לתביעות קטנות. בכול מקרה את יכולה לקבל הכוונה והדרכה מעו"ד בטרם הופעה בבימ"ש. בהצלחה