מידע על שופטי בימ"ש העליון

  • מידע על שופטי בית המשפט העליון - התמחות
    נטע | 03/01/2008 22:25

    שלום לכולם, אני לומדת משפטים בשנה ג'' באוניברסיטת תל-אביב. אני מעונינת להתמחות בעליון - האם מישהו יכול לספק לי קצת מידע מעבר למה שאנחנו כבר יודעים על השופטים - למשל, מי נחשב ליותר מקצוען, עם יותר "מוניטין". אני מניחה שבייניש העדיפה ביותר, אבל מה עם האחרים - יש מישהו שלא "משתלם" להגיע אליו? למשל ארבל או ג'ובראן? אודה על כל פריט של מידע :)

    • מידע על שופטי בימ"ש העליון
      ; עו"ד גיא פרבמן | 06/01/2008 19:54

      כעיקרון כל שופט שהגיע לכס בימ"ש העליון הינו שופט איכותי, המלצתי לאתר את תחום התמחות שמעניינים אותך (אזרחי או פלילי) ולנסות ללמוד כמה שיותר טוב מהמאמן ולנסות להימנע משיקולים זרים האם אותו שופט איכותי יותר או פחות (כבודם של השופטים במקומם מונח). שיהיה לך בהצלחה בהתמחות