סוכן ביטוח

  • עבודה כסוכן ביטוח ללא רישיון
    אלפרון | 31/07/2008 13:54

    אני סוכן בטוח בעל מס' עוסק מורשה. ז' היה שותפי בעבר לפני שהעסק כשל והכל היה רשום עלי. כיום ז' עובד עבור חברת בטוח K דרכי. ז' סיבך אותי רבות בעבר ועל כן הגענו לאן שהגענו. כיום עצם עבודתו בK זאת דרכו היחידה להחזיר את צידו בחוב. האם במידה שינהג בחוסר אחריות אני עלול להסתבך? האם יתכן שיפלו עלי חובות נוספים? האם עלול לבצע ולהונות אחרים בשמי ?

    • סוכן ביטוח
      עו"ד גיא כהן | 03/08/2008 07:38

      שלום רב לצערי העובדה כי חברות הביטוח מאפשרות התנהלות זו גרמה לסוכנים רבים קשיים לא מבוטלים. אם עדיין עובדים באישורך ובשמך, יש לכך השלכות על אחריותך הישירה והעקיפה. ייתכן וניתן להקטין את החשיפה בהסכם עם חברת הביטוח מראש ובכתב. בהצלחה.