לשון הרע בפייסבוק

  • האם מדובר בלשון הרע?
    טל | 18/05/2013 22:07

    המלל פורסם בפייסבוק והתובע הוא אני טל האם יש בסיס? אני לא אוותר ואעזר בעו"ד.ראה למטה:הצד של דודי הוא שטל בחור טוב רק חמום מוח, זה המילים שלו, שהוא לא אוהב שוטרים ולכן הוא שיקר למשטרה (מילים שלו) הצד של דודי הבטיח שהוא לא יוציא עם טל אירועים בגלל ההתנהגות שלו, ובסופו של דבר הוא פתח איתו קבוצה בפייסבוק בה הוא מוציא איתו טיולים לאנשים של הל"ב הוא מפרסם את האירועים הללו בל"ב ללא השם של טל כי טל הורחק מהל"ב וממשיך להוציא איתו את האירועים הללו, הוא חושב שטל בן אדם טוב למרות כל מה שטל עשה ליובלי, לדבי, לי ולעוד רבים אחרים, כי יש לו לב ענק רק שהוא קצת אלים ולא שולט בעצמו לפעמים, אך דודי מוזמן להגיב, אנחנו על הקיר שלו. אני הפסקתי עם הדיונים הסודיים והשקרים שאני שומע מדודי כל הזמן.

    • לשון הרע בפייסבוק
      עו"ד יקי רנד | 22/05/2013 10:33

      לא ברור הקשר הדברים, זהות המפרסם וכיו"ב. באופן עקרוני, במידה ומדובר באמירות שקריות, הרי שיש בסיס לתביעה, אך כמובן שיש לבדוק את הסוגיה לעומק בטרם קביעת עמדה נחרצת.