עילה

  • האם יש עילה לתביעה
    נטלי | 26/12/2012 05:27

    המקרה ארע במסגרת העבודה לפני 10 חודשים שוחחתי עם האחראי שממונה עלי בעניני עבודה ,ותוך כדי שיחה הוא כעס אמר לי לפניי הפקידה שהיה שמעה את דבריו והרימה גבה , ולפני עוד כמה אנשים שהיו בסביבה שאיני יודעת אם הם שמעו ,הוא אמר לי משפט כזה בכעס תלכי תלכי למנהל שלך עם תנועות גופך את יכולה לקבל כל מה שאת רוצה ,הלכתי למנהל שלי וסיפרתי לו את מה שאמר לי האחראי ,המנהל כינס אותנו ,האחראי הודה וזה נרשם בתיק האישי שלו. ברצוני לדעת האם זה נחשב לסוג של הטרדה והאם אני יכולה לתבוע אותו על הוצאת דיבה,לשון הרע השפלה על איזה עילה אני יכולה לתבוע אותו על דיבור שכזה , כי אני מרגישה עדיין פגועה ,ואותו אחראי מרגיש מתנסה וממשיך להשפיל בכל מיני דברים שהם במסגרת העבודה, על איזה סכום אני יכולה לטבוע אותו, אשמח אם תוכל לעזור לי...

    • עילה
      עו"ד ניר עופר | 26/12/2012 11:38

      על פניו תיתכן עילה בלשון הרע ואף בעילות נוספות. לגבי איזה עילות בדיוק אפשריות ובאיזה סכום ניתן לתבוע, יש לבחון את מכלול הפרטים והנסיבות.בברכה,עו"ד ניר עופר