ניתן להגיש תביעה

  • לשון הרע במקום עבודה
    מתי | 04/10/2012 13:25

    נחשבתי למנהל מוצלח עד שהחלטתי לעשות שינוי ארגוני במחלקתי. השינוי גרם לשני עובדים לעבוד לאחר שנהגו לנוח בעבודה, ואז הם החלו להכפיש את שמי ברחבי הארגון ובעיקר בהנהלת הארגון, הסוף הטרגי היה פיטורין, ואז בניירת שהיתה קשורה לכך התגלה לי הוצאת דיבה ולשון הרע כגון:כינו אותי דיקטטור, קוקו, אכזר, חוסר תפקוד, דברים איומים, האם ניתן לתבוע לשון הרע וגם הנזק הרב שהוא גרם לי? אודה לכם באם תשלחו את תשובתכם לדוא"ל שלי.

    • ניתן להגיש תביעה
      עו"ד שלומי וינברג | 08/10/2012 18:39

      מובן, כמובן, שיש לבחון האם עומדות למפרסמים ההגנות שבחוק. כינויך בתואר המחמיא "קוקו" לא יזכה, ככל הנראה, להגנה, ועל כן -אם יש לך עדים - ניתן להגיש תביעה. בהצלחה!