תשלום ועד בית

  • תשלום ועד בית
    דן | 09/09/2021 09:44

    שלום, רכשתי דירה בבניין במסגרת עמותה. חלק מהדירות בבניין נמסרו לרוכשים, אך הדירה שלי עדיין לא נמסרה. הדיירים בבניין התקשרו עם חברת ניהול לצורך תחזוקת הבניין וחברת הניהול דורשת ממני תשלום חדשי של ועד בית למרות שהדירה עדיין לא נמסרה לי. הנימוק של חברת הניהול הינו: "הבניין שלכם נמסר מעמותה ולא מקבלן ולכן העמותה לא מחוייבת בתשלום והתשלום חל על הדיירים".

    לא נראה לי הגיוני לשלם ועד בית לדירה שעדיין לא בבעלותי. אודה להתיחסותכם.

    • תשלום ועד בית
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 09/09/2021 15:07

      שלום דן,

      על מנת להשיב לשאלתך יש לבחון את האמור במערכת ההסכמים שלך עם העמותה ועם הקבלן לעניין מועד תחילת הנשיאה בעלויות התחזוקה של הבניין.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com

      • תשלום ועד בית
        דן | 12/09/2021 12:30

        תודה על תשובתך.

        ובמידה ואין התייחסות לנושא זה בהסכמים?