הרוב הדרוש התקנת מחסום חניה

  • הרוב הדרוש התקנת מחסום חניה
    דני | 10/08/2021 15:57

    בבניין שלנו יש חניון ובו חניה פרטית (מוצמדת) לכל דירה מלבד אחת לה אין חניה כלל.

    אנחנו רוצים להתקין מחסום חניה בכניסה לחניון.

    1) האם נדרש רוב רגיל או מוחלט לביצוע?

    2) מן הסתם, הדייר בדירה ללא החניה לא יסכים. האם ניתן להתקין את המחסום עם רוב רגיל ושהעלות שלו תהיה רק על הדיירים שהסכימו?

    • הרוב הדרוש התקנת מחסום חניה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 15/08/2021 16:23

      שלום דני,

      התקנת מחסום חניה מהווה שיפור ולכן כדי לחייב את הדייר הרביעי בתשלום נדרשת הסכמתו.

      אין מניעה שתתקינו את המחסום ברוב רגיל על חשבונם של בעלי החניות, במצב כזה יתכן שגם הדייר הנוסף יסכים לעצם ההתקנה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com