ביטול עסקה בגלל איחור באספקה

  • ביטול
    לב | 14/07/2021 12:10

    סחורה לא סופקה במועד שנקבע

     מה הנפקות אם אבקש ביטול דרך חברת האשראי או דרך המוכר?

    • ביטול עסקה בגלל איחור באספקה
      ליאור חאיק, עו"ד | 15/07/2021 12:18

      היי לב

      ראה סעיף 10 לחוק כרטיסי חיוב:

      10. (א) הודיע לקוח למנפיק, בכתב, לגבי עסקה שנעשתה בינו לבין ספק באמצעות כרטיס אשראי, כי מתקיימים שניים אלה, יפסיק המנפיק לחייב את הלקוח בשל אותה עסקה, במועד קבלת ההודעה:

      (1) הנכס שנרכש בעסקה לא סופק אף שחלף מועד ההספקה שעליו הוסכם בין הלקוח לבין הספק, ואם מועד ההספקה כאמור טרם חלף – הספק הפסיק, דרך קבע, לספק נכסים מסוגו של הנכס שנרכש בעסקה;

      מאחר ובמקרה שלך המוצר סופק אין עילה מול חברת האשראי אבל בהחלט יש עילה כנגד מי שהתחייב לספק את הסחורה במועד ולא עמד בהסכם.

      (2) הלקוח ביטל את העסקה.
      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com