תשלום על השכרת רכב

  • השכרת רכב
    עמי | 12/07/2021 09:07

    הלכתי עם חבר לשכור רכב בשביל החבר, והיות ושתינו נוהגים על הרכב המשכיר אמר לנו שבמקום שנשלם על נהג נוסף כמו תמיד, הוא נותן לנו נהג נוסף בחינם,מה שהוא "שכח" לציין זה שהוא כתב את הרכב על שמי ולא על החבר ,מסיבות של ניסיון קודם.. כשזה נודע לי ולחבר החבר התקשר אליו שיעביר על שמו, בקיצור הוא מרח בכן כן ,תכלס ,הוא לא העביר,עכשיו לחבר הייתה נפילונת והמשכיר דרש ממני לשלם, כשסירבתי וההתחמקתי מעל לשבוע הוא חייב לי את האשראי, שאלתי היא האם אפשר לקרוא לזה החתמה במרמה או לא,כיוון שהחבר לא מכחיש זאת ?תודה..

    • תשלום על השכרת רכב
      ליאור חאיק, עו"ד | 12/07/2021 11:41

      הי עמי

      צריך לבדוק את ההסכם עליו חתמתם וכן נסיבות נוספות בשביל להכריע בשאלה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com