תמרור פריקה וטעינה

  • תמרור זמני של פריקה וטעינה
    מירב | 05/07/2021 09:30

    תמרור פריקה וטעינה הוצב  לפני מפרץ של 5 חניות ליד בניין בשיפוץ.(לאןרך הרחוב כולו מפרצי חניה) הבניין בשיפוץ שנים והתמרור הוצב לאחרונה אולם רק בכיוון אחד- ממזרח למערב. מי שמגיע לרחוב ממערב למזרח לא יכול לראות שיש תמרור . חניה בלילה באחד מ5 מקומות החנייה המפרץ שהוסב לפריקה וטעינה ״ הניבה״ דוח חנייה. ערעור לעירייה על כי התמרור הוצב רק בצד אחד של המדרכה לא הועיל לביטול הדוח.
    האם אין חובת העירייה להציב תמרור משני צידי המדרכה כדי שנהג שמגיע מכיוון שאין בו תמרור ידע שהוא חומה בחנייה אסורה?
    תודה

    • תמרור פריקה וטעינה
      מירב | 05/07/2021 10:31

      תודה על התשובה. הכביש הוא כביש דו סיטרי ולכן האם לא חובה על מציב התמרור להציב בשני דיצי הכביש?